måndag 22 april 2013

Helgens Fiske...

Halloj!
Jag fick chansen att komma ut på lite fiske i ÖPPET VATTEN i helgen äntligen börjar isarna släppa! I lördags stod klockan på 7 och det bar av mot sjön direkt på morgonen vi kämpade på fram tills lunch men inget än så länge.
Efter lite mat i magen var det bara fortsätta nöta på men helt utan resultat. Det var ju dock i helt nytt vatten för mig men det va väll fel dag förmodligen provade  i princip allt i beteslådorna men inget levererade det ände på hela dagen var en Abborre som var på och smakade på en Fkp-Gear Viblure men han ville inte följa med upp..

Härligt väder med härligt spö!

Fkp-Gear VibLure var det ända som gav minsta lilla
















Jag tog nya tag dagen därpå det bar av mot ännu ett nytt vatten denna gången i en liten å! Det bar av mot ån kl 9 och så var det bara att börja nöta några småhugg ifrån mindre Abborrar. Klockan blev 1 och vi tog lunch sen var det bara att  nöta vidare vi trodde hoppet var över men när vi minst anar det så får min vän på en liten Gädda den hoppar upp och visar sig och sen börjar den snurra sig mer och mer och sen brister linan... Gäddan hade då snurrat sig så mycket att tafsen inte räckte till och hade då fått in linan i  munnen...
Men men det är sånt som händer det vi såg av den när den hoppade uppskattade vi till Ca 3 kilo så det var ju ingen bjässe men det är ändå tråkigt att mista fisk men vi får ta nya tag nästa helg :)!

SkitFiske på er /Pontus


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar